Korzyści

15-cio krotnie dłuższa świeżość

Żywność przechowywana w pojemnikach próżniowych pozostaje od 3 do 5 razy dłużej świeża, nie jest narażona na wilgoć, rozwój bakterii tlenowych. Smak i aromat produktów zostaje zachowany, a w lodówce nie roznoszą się zapachy. Każdy pojemnik próżniowy Dafi Vacuum wyposażony jest w specjalną silikonową uszczelkę, która zapewnia wyjątkową szczelność.

2Oszczędność produktów spożywczych i pieniędzy

Dzięki pojemnikom próżniowym nie marnujemy produktów spożywczych i przedłużamy żywotność rzeczy wartościowych.


3Funkcjonalność i estetyka

Nowoczesny kształt i odpowiednio dobrana kolorystyka sprawiają, że pozostawione na wierzchu pojemniki bardzo łatwo wkomponowują sie w wystrój każdej kuchni. Zróżnicowana pojemność umożliwia odpowiedni dobór w zależności od indywidualnych potrzeb użytkownika.
Żywność przechowywana w próżni utrzymuje swój smak do 5-ciu razy dłużej niż w przypadku tradycyjnych metod! Idea działania sprowadza się do usunięcia z zamkniętego pojemnika możliwie największej ilości powietrza. Co więcej, wewnątrz wytwarza się podciśnienie spowalniające proces rozwoju bakterii czy też pleśni. Produkty zapakowane próżniowo utrzymują swój smak, aromat i wartości odżywcze.
Czy wiesz, że ?
Do prawidłowego działania strony niezbędne są pliki cookie, zapoznaj się z naszą polityką plików cookie.     AKCEPTUJĘ